Novi portal! Sve o životu u Švicarskoj na jednom mjestu!

Novi portal! Sve o životu u Švicarskoj na jednom mjestu!

Predstavljamo ti novi portal zvan zivot-u-svicarskoj.com, tadaaaa 🎉

Nakon dugo premišljanja odlučili smo pokrenuti novi portal gdje možeš saznati sve informacije vezane za život u Švicarskoj iz prve ruke. A da stvar bude bolja, danas je točno 4 godine otkako smo sjeli u bus, s kartom u jednom smjeru i krenuli za Zürich, kako vrijeme leti...

21.05.2017. u busu za Zürich

Ideje, ciljevi za budućnost, što dalje?

  1. Prva cilj je bio prebaciti sav sadržaj s Mediuma (https://medium.com/zivot-u-svicarskoj) ovdje, također svi dosadašnji postovi tamo će i dalje ostati, no nove ćete moći čitati samo ovdje 😊
  2. Nastavljamo dalje i sa sadržajem na YouTubeu, no ideja je da svaki video objavimo i ovdje, još nismo sigurni hoće li biti u obliku postova ili jednostavno u potkategoriji YouTube.
  3. Pokrećemo novu kategoriju zvanu Dogovori sastanak gdje ćemo ti omogućiti da jednostavno dogovoriš sastanak s nama i porazgovaramo o svemu što te zanima u vezi Švicarske.
  4. Uvodimo besplatne pretplate, sličan model kao na YouTubeu, gdje se jednostavno pretplatiš i mi ti svaki put pošaljemo obavijest o novostima na portalu u tvoj poštanski sandučić.
  5. Ideja je da kasnije pokrenemo i model pretplate gdje uz određeni iznos mjesečno, možda i jednokratno možeš podržati naš rad i dobiti pristup ekskluzivnim materijalima, postovima itd.
  6. Ako imaš bilo kakvu ideju, što bi htio/htjela vidjeti, znati nešto više o..., slobodno nam komentiraj ispod 😊

A sada, ne zaboravi se pretplatiti ovdje ili jednostavno klikom na gumb koji se nalazi u desnom kutu.

Čitamo se! 😊

* Glavna slika preuzeta sa https://unsplash.com/photos/VP7OWxFSMK8